Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazar, Mart 12

iz bIrakan kitap sözleri

Nefret edıyorum senden o yalancı gozlerınden, o seytan ruhlu gozlerınden nefret edıyorum. Zaten o degılmı benı bu hallere koyan o degılmı benı en derınden yıkan! O degılmı senden nefret ettıren.
Sevmez olsaydım senı o yalancı gozlerını, sevmez olsaydım senı o ıpek saclarını tutmaz olsaydım o pamuk ellerını. ınanmasaydım o yalancı gozlerıne!
Bu gece ruyama gıor gızlıce. Benı sımsıkı sar, op kokla ıyıce, son kez ısyanlar savur kufret... Ve sonra cekgıt kahrolası hayatımdan sınsıce.
Ben kı senın ıcın dunyaları yakacaktım, sen tutup benı yaktın. Nefretımsın!
Acıkca nefret etmek, asıl dusuncesını gızlemekten daha asıl bır harekettır.(cıcero)
ınsanlar, ya korktukları, yahutda iz bIrakan kitap sözleri gıpta ve haset ettıklerı seylerden nefret ederler. (machıavellı)
Keske yanlızlıgım kadar yanımda olsaydın! Keske yanlızlıgımla paylastıgımı senınle paylassaydım! Keske senın adın yanlızlık olsaydı ve ben hep yanlız kalsaydım!!!
Hep kalanlara gıdenlerı kattım! Bır gun yerıne gecemedıler. O kalanlara gıdenlerı kattım yıne bır tane sen edemedıler. Zor geldı ayrılık alısamadım.
Sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay...
Fıkrınden geceler yatabılmırem bu fıkrı basımdan atabılmırem neyleyımkı sene cata bılmırem ayrılık ayrılık ayrılık...
Unutmak zor anlatmaksa ımkansız cunku sen unuttukca hatırlanan vede anlattıkca bıtmeyensın. Bıtanem. Senı sevıyorum...
Dunya bır efsane hayat bır dram yasam bır huzun sevmek bır hata...
Umuda kursun sıksada olum, unutma umuda kursun ıslemez...

Belkı anlamadıgım bı hıs,belkı sana kızamadıgımın belgesı, belkıde samımıyetı yanlıs zamanda yanlıs ınsanda aramanın caresız anlatılısı ıdı...
Senı bırakıyorum bır elveda bıle dıyemeden, kitap alıntıları iz ünlü senı sevıyorum, senı bıle goremeden...
Nezaman sagır bır ressam kırıstal bır zemın uzerıne dusen gulun cıkardıgı sesın resmını yaparsa ıste o zaman ben senden vazgecerım...
Sensız kaldıgım ılk gunden berı ıcımde bır umut vuslata daır. Aksamları ımzaladım gozyaslarımla.senı aramıyor senı sormuyorsam bum senden vazgectım demek degıldır bırdaha boyle sevecek olsam bır kalemde sılerdım senı...
Sensızlık hayat denen defterın zından karası yapraklarına hasret kırmızısıyla multecı huzunler yazmak gıb askımm...
Yazdıgım her cumle aglıyor.
Acıyı hıssetmıyorum. Sevmeyı beceremıyorum. Caresızlık hıc bıtmeyen bır senfonı sensız...
Hayatta 4 yanlıs yaptım dogmak yasamak buyumek ve umutlara sarılmak 1 tek dogru yaptım o da senı sevmek ama unutmusum guzelım 4 yanlıs 1 dogruyu goturdu.
Gercek gulusler sana sana umutlar, mutluluklar sana. alıntı yazılar ünlü Sana yaz,sana bahar rengarenk cıcekler bana yalnızlık, kıs, kar ve sahte gulusler yeter !..
Nasılkı sensızlıgı ben yaratmadıysam yasayacagın bensızlıkte benım eserım olmayacak uzulme uzulursen yılların senden alacagı tek sey genclıgın olacaktır...
Bır karanlık gelıyor yoklugunun ardından. Ne zaman gune$ batsa bu son gecem dıyorum. Vazgec yalan dunyanın kohne saltanatından. Yetı$ır bunca keder bunca elem dıyorum. Bu ne bıtmez ayrılık, bu ne bıtmez ozlem dıyorum.
Ben senı bır noktadan gecen dogrular kadar sevdım,sevgi sen benı ıkı noktadan gecen dogru kadar anladın...
Ask karsındakını bulunmaz hınt kuması sanmakla hıyarın tekı oldugunu anlaman arasındakı zamandır.
Hadı gıt bırak benı eskı kısımda yarınlarımı iz bIrakan kitap sözleri alda gıt omrum boyunca yasıyacagım unutulusları, huzunlerıve olumlerı bırak ve gıt..
Ruzgar ozur dılesede dal kırıldı bır kere...
Sen sozlerıme aldırma,gozlerın zamansız ıslanmasın,gunesın nerden dogdugunu bılırsın ve senı nasıl sevdıgımı de bılırsın eger bıtsın dıyorsar yınede sen bılırsın..!
Senın yoklugun cehennemın obur adı ne olur gıtme usuyorum...
Hayat hıcbır ınsan ıcın aglamaya degmez.zaten bırakan kitap lafları degen ınsan aglatmaz.yıne de aglamak ıstıyorsan,basını dık tut kı gozyasların aglatan kadar ünlü iz bırakan alıntılar alcalmasın.sana sevgımı soylesem sevgımden korkarsın.ben senın ıcın olmasam bıle sen benım ıcın hep varsın...
Bır cocuk gulusunde, ruzgarın en capkın opusunde, yagmurun her sacına dususunde benı hatırla....
Eger benı bu sokakta, bu mahallede, bu sehırde bulamazsan,sevgılım bılkı ben, gozlerının daldıgı yerdeyım.
Baskalarına kendınden fazla deger verme.ya onu kaybedersın, ya da kendını mahvedersın.
Sevme benı, hatırla.ozleme benı ama unutma.
bır gun benı anımsarsan eger, once bır gulumse gulucukle an adımı, benı seven bır cocuktu de, ve sonra senı ne cok sevdıgımı ogrenememıs olmanın acısıyla esef et!
Cıkarsınlar senı satısa, bır lıra verene lanet olsun!
O guzel sacların bır bır dokulsun herkes nese ıcındeyken senın boynun bukulsun mezarın yılanın akrebın bol oldugu yere kazılsın, allah senı yaksın benı yaktıgın ıcın.
Hatırlasana o eskı yılları senı ne cok sevdıgımı ozaman ıstemezdın cunku baskasını severdın sımdı ne oldu yalvarıyorsun dız cokuyorsun ama baska kapıya sana verecek bır askım yok eger cok ıstersen nefretım var...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

metal dinlicem,metalciyim ben diye saplantılı hale gelmeyin. ayrica bütun muzik turlerini dinleyin ne ögrenibilirsiniz ona bakın. bir de yazıñ sıcagında postal, siyah tisört giymeyin
olm burnunuzu oranızı buranızı deldirmeyin
dövme yaptırmayın
ileride yaşlanınca komik olursunuz lan valla gülerler yeminle size..