Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Perşembe, Mart 2

Burak Yılmaz Trabzonspor'a Transfer Oldu Mu?

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a Transferi

Herkes bu soruyu merak ediyor son zamanlarda her yerde bu soruyu görüyorum. Biliyorsunuz kral lakaplı Burak Yılmaz'ın çok hayranı var ve bir süredir Çin'in Beijing Guoan takımında top koşturuyor. Fakat devreye Trabzonspor yöneticileri girerek Burak Yılmaz'ı transfer etmek istiyorlar gibi bir dedikodu dolanıyor kulislerde. Bu sebeple herkesin ağzında Burak Yılmaz Trabzonspor'a Transfer Oldu Mu? sorusu var. Bunun cevabı şimdilik hayır, ama net bir olay var ki ortada Trabzonspor döndürmek istiyor yıldız forveti.

Burak Yılmaz Trabzonspor Transferi
Burak Yılmaz Trabzonspor Transferi

Burak Yılmaz Dönmek İstiyor Mu?

Sorulan sorulara genel olarak evet dönmek isterim yanıtını veriyormuş. Bir Türk olarak sizde dönmek istersiniz, zaten adam deli gibi para kazandı gelip artık hayatını yaşamak isteyecektir ülkesinde.
Tabi burada bir problem var, adam Beijing Guoan'dan buraya rahat etmeye geliyor bir de gelip deli gibi çalışıp top oynaması beklenecek bu da güzel bir söz mü değil mi bilemem. Ama Burak Yılmaz transfer olur da gelirse kapak sözler ile dolar burası.

Burak Yılmaz Trabzonspor
Burak Yılmaz Trabzonspor


Çin'deki Futbol Yaşamı Nasıl?

Son alınan verilere göre Çin'deki futbol hayatı Türkiye'dekinden farksız, aslında güçlü de bir takımda oynuyor ama ileride pas almak da zorlanıyor, iletişimi zayıf. İyi geçiniyor güzel sözler sarfediyor belki klübü hakkında ama yapacak bir şeyi yok çok.

Ne Zaman Transfer Netleşir?

Kulislerde bununla ilgili net tarih mayıs ayı. Yöneticilerde bunu yakın zamanda duyurabilir. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.



0 yorum: