Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Salı, Nisan 22

Duygusal msn nickleri

duygusal msn nickleri , etkileyici nickler , msn nickleri

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bitanem.



Kavuşmak Ölümse Hasretin Zulüm.
Elbette Kavuşuruz Bekle Gülüm.
Tek Sana Aittir Şu Gönlüm.
Ben Yolumu Seçtim Ya Sen Ya Ölüm...



Sana Bebeğim Desem Olmaz, Ağlar Gidersin. Sana Meleğim Desem Olmaz, Uçar Gidersin. Sana Gülüm Desem Olmaz, Solar Gidersin. Sana, SENİ SEVİYORUM Desem Ne Dersin?



Dalgalar nasıl taşlara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa, bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM...



Telleri kırılmış sazım olsa da, kalbimde dinmeyen sızım olsa da, dert çekmek kaderim yazım olsa da, senden başkasını asla sevmeyeceğim.

duygusal msn nickleri , etkileyici nickler , msn nickleri

Ne bir söz ne bir şarkı ne de bir özdeyiş, olayın özü iki kelimelik bir söyleyiş: SENY SEVİYORUM.!



Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün çıkardığı sesi çizer işte o zaman sana olan aşkım biter!


Unut onu artık dediler, ben onu unutmak için sevmedim dedim. Neden onu bu kadar seviyorsun diye sordular onu ölene kadar sevmeye yeminim var dedim.



Sevdiğimi bir ok gibi kalbime saplayacak kadar cesurum ama söküp atamayacak kadar korkak Saplanmışsın kalbime bir kere GÜLÜM hep öyle kalsın nolur bırak..



Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin, Ağlamayı bırakıp gülmeyi bilmelisin, Aşk kumar gibidir dikkat et arkada?, oynadığın zar değil Duygudur görmelisin...



Küçük ama sıcacık öpüşün beni mutlu ediyorsa, gece yatarken en son ve uyandığımda ilk sen aklıma geliyorsan seni seviyorum demektir...



Bir gün bana soracaksın, canını mı yoksa benimi daha çok seversin diye. Canımı diyeceğim, belki kızıp küsersin ama bilmezsin ki benim canım sensin...



Sen şimdi damarımdaki kanım, bundan sonrada hayatımı sürdüreceğim karım olur musun? bitanem...
duygusal msn nickleri , etkileyici nickler , msn nickleri

0 yorum: