Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Salı, Eylül 11

Sevgili Nickleri

» Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....

» Günden güne yok olmaktayım.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin....

» Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım !

» Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM...

» Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.

» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

» Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..

» Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..

» Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..

» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

» DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

» İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.

» Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak..

» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

» Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin.

» Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..

» Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

» Yıllar Sonra Düş Kırıklıkları İle Geldin Ve Düşlerle Gidiyorsun.. Aslında Ben Sana Türkçeyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

» Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez. Seni ölene dek seveceğim.

» kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee

» Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.

» Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR

» Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.

» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.

» Seni Çok Özledim. Seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çizdim. Seni Ne Kadar Özlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM...

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..

» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici çekici ve de güzelsin ama aranızda tekbir fark var onlar milyonlarca sen bitanesin..!

» biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacaK SENSE YAKTIĞIM ŞİİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK

» Yorgunum!! Çünkü yorgunluğumun seni sevmek gibi bir anlamı var. Yinede seni sevmekten duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar..

» Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)

» Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...

» KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM KAÇ GECE AĞLADIM BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ ^^UNUTAMADIM^^

» SEN VARYA SEN SÜTLAÇ KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, ÇIĞ KÖFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ ÇEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İÇLİ KÖFTE GİBİ MÜKEMMELSİN YA!!!!!!!

Sesini duysam da her an görmek gibi değil. özlediğimi bil, her an hiç bir şey seni sevmek gibi değil..

CAMLARIN BUHARINA SENİ ÇİZDİM ERİYİP AVCUMA DÜSTÜLER, DEFALARCA öPTÜM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER.

Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer .. SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...

APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GÖZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN ÜŞÜYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DÜŞÜNÜYORUM...

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!(

Öyle Sözler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Öyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yüreğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan...

Her şey yalan dolan bir SEN hariç SENİ düşününce tüm benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cümleler bile devrik oluyor.

Şunu bil ki sevgilim bir gün benim gözlerimdeki ateşe yüreğimdeki aşka tutulursan cehennemdeki ateşten bile maruz kalırsın ve sunu da bil ki bir gün gözlerimin ateşine kapılacaksın..

Sözlerdir aşkı anlatan, Gözlerdir kalbi kandıran, Kalptir aşkı yaşayan, Dudaklar; romantizmi yaşatan... Dudaklar sözleri söyler, Sözler ayrılık ister, Kalp bu sözlere yıkılır, Gözler gözyaşı akıtır...

Hakikatın varlığından, güneşin parlaklığından şüphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM...

Ölmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gülmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORÇLUYUM....

Yastığımla uykumu başbaşa bıraktı, sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burda yalnız sen varsın. BİTANEM...

Aşk aynı gül gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar...

Senin için ağladım,senin için ateşe atıldım ,acıları paylaştım;şunu bil ki dünya duruna canım çıkana dek buna devam edeceğim.SENİ SEVİYORUM.

yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir yudum serinliği biriyle paylaşmak istediğinde arkana dön ben arkandaki rüzgarlarda olacağım...bitanesi gökmenime SENİ SEVİYORUM AŞKIM

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM...

Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar.....

KORKMA SEVGİDEN ÇEKME ELLERİNİ BIRAK YAŞASIN YÜREĞİN DİZGİN YAKIŞMAZ DÖRTNALA BOZKIRLARDA KISRAĞIN , HATIRLA! GÜLÜN DİKENİ OLMASA HİÇ BU KADAR SEVİLİRMİYDİ.

YARDIM ETMEK Mİ İSTİYORSUN ? O ZAMAN DİNLE; YAŞAMA SEVİNCİ GETİR BANA ÇOKÇA OLSUN ÇABUK TÜKENMEYENLERİNDEN İHTİYACIM VAR BU ARA UNUTMAK ÜZEREYİM MUTLULUĞU, UNUTTUM SICAK BİR ÇAYIN TADINI, ESEN RÜZGARIN SERİNLİĞİNİ, HADİ DURMA ÖYLE HATIRALARIMI CANLANDIR, İYİ OLANLARI.

Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım.

Yine zalim kış sabahı gözlerimde ve yine sadece sen varsın hayallerimin en ücra köşelerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanımda olsan.sarılsam sana sımsıkı doyasıya özlesem seni gizlice...

Birilerine ismini Söylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Düğümsün Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam ÖLÜRÜM...

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek,öyle zor ki gecelerce uyumadan hep seni düşünmek ve öyle zor ki gözlerinin içine bakıpta seni seviyorum diyememek....gülüşü yaralım....

Sevmek sesini duymaktı,sevmek gözüne bakmaktı,sevmek elini tutmaktı,sevmek seni yaşamaktı,Asla unutmamacasına...

Bana öyle bir mektup yazki sevgilim, Açar açmaz duyayım kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana öyle bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve öyle bir mektup yazki varsın ölümüm olsun.

Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, Bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi, Bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, İşte o anı senle yaşadım senle sevdim.

Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

Yaşamak özlemsiz özlem Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Sevmek Herzaman Beraber Olmak Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun

Bir gün öleceğimi biliyorum beni gömenlere söyle ki, ellerimi açmasınlar. Çünkü elerimin içinde ellerinin sıcaklığını götüreceğim..

Şimdi uzak bir kenttesin ya yağmur yağıyorsa.!! düşüyor mu yüreğine tane tane...? sen istiyorsan gelirim serilirim kıyılarına.

Kapatıyorum gözlerimi karanlığa doğru bakıyorum, seni görüyorum karanlıkta, açıyorum gözlerimi birden kayboluyorsun, işte o zaman ben gidiyorum karanlığa doğru, sessiz ve sensiz..

Sakın üzmesin seni karşılıksız sewgiler. yüreğine sus dersin, belki sözünü dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda söner. sakın bakma arkana, krallar önde gider.

Sevdan ne yalnız bir yükseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.ölmezliği düşünmek bence boşuna emektir.sevdan seni sevip bir daha geri dönmemektir...

çokmudur insan sevgiliye bir ömür verse yaşarken başında bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarımda gözlerinden bir damla yaş düşerse..... güzelliğini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da

Sen istediğin kadar sakla, Gündüze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Güneşten öğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın!

Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!

Bütün resimler sana benziyor hayret bütün aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonra bir kağıt ve aksam içtiğim içki olacaksın..

SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLAYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SÜRECE...

Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra

Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasından.Anılar kalacak. Anılar eritecek içimizi.Belki de kavuşacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün.

Bir romandın okuyupta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM

Büyük aşklar engeller karşısında yok olup gitmeyen, bir o kadar büyüyerek bir çığ halini aşan aşklardır. Benim aşkımda bunlardan biri, yüreğim ve sen bir bütünsün bunu unutma.....

Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..

Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek bile, değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete...

Bi bakışın manası hiç bir sözde yok..! Bi bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bi bakış bi bakışı aslından emin eder. Unutma bitanem sevenler daima gözleriyle yemin eder.

İki kıyı gibiyiz.. Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız.. Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum. İki kıyıyız hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada..

Dünyada hiç kimse için ağlamaya değmez, değende ağlatmaz zaten, eğer bir gün ağlarsan başını dik tut ki göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın..

Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında. Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda. Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum. Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel....

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düşünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek...

Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yine seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman ÖLÜRÜM

Seni saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpası kadar masum ve bir annenin duası kadar içten seviyorum BİTANEM. Seni çok ama çok SEVİYORUM...

Güneş alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar. Beni kırıp incitsen bile dost bileceğim seni sonuna kadar

GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....

Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme.. ALDANIRSIN... Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın.. BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !

Birine Verilecek Değer,uğruna Feda Edilebileceklerle ÖlçüLebiliyorsa Aç Gözlerini Etrafına Bak.gördüĞüN HerşEyi Feda Edebilirim.ama Sakın Aynaya Bakma...

Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum, senden önce yoktum seninle var olmuşum, sende bütün ümitler sende bütün hayaller, beni sende arama ben zaten sen ölmüşüm..

GÖZLERİNE BAKTIĞIM AN DÜNYANIN YARISI YOK OLUYOR SENİNLE GEÇEN HER AN, SENSİZ GEÇENLERİ ZORLAŞTIRIYOR... HER ŞEYİMSİN....

Seni tanıdığımda hayatım anlam kazandı.Sen varsan her şey tamam, sen yoksan her şey yalan..

Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin...

istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl...Küllenir gün gelecek,yoksa bu ateş benide....Çok zamandan berridir özlediğim buydu asıl...göremezsin ben uzaklarda iken gölgemide...elveda aşkım

Bir gül olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vücüdunun derinliklerine girip, Bir daha oradan çıkmamak için.. Seni Seviyorum..

Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

VEFASIZ sendin beni diller dökerek mutlu eden, lakin ne çabuk böle vefasız olu verdin yokmuş bilirm ben gibi hep aşka gülen sevdim diye güller gibi heyhat soluverdim

BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERLERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN. ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLA SEVGİMİ. GÖRMESEMDE SONUNU BİLİYORUM. SONSUZA DEK SÜRECEK...

Bir şarkı bestelesem içinde sevgimi anlatsam. Her doğan günde daha çok umut ve sev dolu olan bir şir yazsam. Ve tüm bunlar gerçek olsa, ne dersin benimle olmaya...

Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceğim sevgim var. Anla işte seni ne kadar sevdiğimi mavişim...

Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreğin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsın..

Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım

YİTİK SEVDALI BEN BİR YİTİK SEVDALYIM AŞKIN ESRARLI KOYUNDA BİLMEM AŞKI,BOĞULURUM DALSAM DALGALI SUYUNDA.

Ne seni unutturacak zaman geçecek, Nede geçen zaman seni unutmaya yetecek. Yanında değilim diye seni unuttum sanma, Ayrılık alışmayı öğretir, unutmayı ASLA..!

gözümden süzülen yaş denizi ıslatıyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyor.of kara gözlüm aşkın seni bekliyor.

senden başka bir tane yok bu dünyada,gülümsemeyi asla unutma,gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların sevdiceğim!

İçimdeki kıvılcım yakarsa bir gün beni mezar taşına kazırlarsa ismimi ruhum teselli edemezse seni bu sözü okuyupta hatırla beni..!

Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum.

BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

Her su bir yol bulur kendine her dağ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın... Seğmenden saray gözlüsüne...

aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

Seninle tattım ben her mutluluğu,bırakıp gidersen bil ki yaşamam,canımdan ömrümden ne istersen al,GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM

Eğer bir gün gök yüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilgi kanatlarındaki buruk gülümsemelerle, ıslak tebessümler benden sana kalanlardır.. Şahinim oyy şahinim; çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun ne gülü incit..

Sen, yalçın bir tepede, hırçın rüzgarlara karşı korunaksız bir papatyasın, ben ise seni kaybetmemek için köklerine sarılmış, toprağınım....

Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!!!

HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞ MÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN, YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN.

HADİ GEL TUT ELLERİMİ! BENİMLE YAN! BENİMLE MEYDAN OKU HER ÇARESİZLİĞE BENİMLE UYU BENİMLE UYAN. BİRLİKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BİR EYLÜL SEN BİR HAZİRAN

DENİZİ İÇERKEN MAVİLER TAKILDI BOĞAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GİBİ ÇIRPINIYORUM.
BU DERİN UÇURUMUN ÖNÜNDE HANGİ YAZGI TUTUKLADI BENİ.

HANİ O GÜN BENİ ANLAYAN SEN GİTMİŞTİN YA SENİ BAŞKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENİ SENİN KADAR ANLAYAN, YİNEDE ÜZÜLME ÇÜNKÜ BEN SENİ SENSİZDE SEVEBİLİYORUM....

NE YEMİNLER BOZDUM GECELER BÜYÜRKEN SENSİZ NE YEMİNLER BOZDUM YILLAR GEÇERKEN SİTEMSİZ NE YEMİNLER BOZDUM TARİFİ BİLE İMKANSIZ, SENİN İÇİN EY GÜLÜM!!!....

UNUTURUM DESEM DE İNANMA SAKIN ÖMRÜMCE KALBİMDEN SİLİNMEZ ADIN
BİR SIZI İÇİMDE SENDEN DE YAKIN KALBİMİN SESİNİ DİNLER BULURUM SENİ.

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ YA DURMALI YA KUDURMALI
YA GİRMELİ HANÇER SONUNA KADAR YA DA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI
YARI GÖNÜL VERMEMELİ SEVGİLİ SONUNDA SEVMEYECEKSE,, HELE YARI DUDAK HİÇ DOYASIYA ÖPMEYECEKSE!.

ONUN GÜZELLİĞİNİ HERKES GÖRÜYORSA O BENCE AZ GÜZELDİR.
HERKES BİLİYORSA O BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİLDİR.
ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GÖRÜYORSAM BU SEVGİDİR..
ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR..
HİÇ KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR..

HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR. GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ ÜMİTTİR.
HÜSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM. YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA.

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok
Seni bugünde, Dün olduğu gibi
Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sende onlardansın!!!

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim, yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...

Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün... Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin... Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin."

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler.
Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

HATIRLAR MISIN! SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN HERKES GÜLÜYORDU. ÖYLE BİR ÖMÜR GEÇİR Kİ HERKES AĞLASIN ÖLDÜĞÜNDE SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE..

HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ. AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM. (ama sen anlamadın yazık!!!!!!....)

KÜÇÜK KELEBEĞİN TÜL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YÜREĞİMDEN NE ZAMAN?

GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM.

DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ. İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN ÇOK HASRETİNİ.

BU AKŞAM İÇİMDE TUHAF BİR SIKINTI VAR DÜNYADA SANKİ BİR BEN KALMIŞIM SANKİ HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIŞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIŞ ALMIŞIM ÖNÜMDE SÖĞÜT AĞACI HERZAMANKİ HALİYLE, ÇARESİZ HAVUZ SU RAHAT, İNSANLAR SUSMUŞ SESSİZ BİR YAĞMUR GİBİ BAŞLADI BENDE KONUŞMAK İHTİYACI!..

GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.

NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE YAZMAK İSTERİM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA.

BİR İLK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE...

BU GÜZEL AŞKIMIZA NOKTA KOYMA, SANA KUCAK DOLUSU VİRGÜL GETİRDİM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM.

Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüşün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün..

benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerde.ılık bir yaz gecesi katran karası yüzün. kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin(Hüzün evine döndü...)

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

Bir kat daha yok sevgi katından başka,tat bulamadım alemde tadından başka,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baska.Ozluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldir.Eger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildir.Ben senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek...

DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN..SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN...BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaN...YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın

Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir. Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluşmuştur. Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında. Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de... Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de...

ALMIş ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK...

¦ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

¦ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı..

¦ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

¦ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

¦ Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

¦ Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

¦ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim..

¦ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...

¦ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

¦ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...

¦ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?

¦ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..

¦ Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin!.

¦ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım.. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

¦ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?

¦ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

¦ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun..

¦ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?.

¦ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir..

¦ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

¦ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

¦ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

¦ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

¦ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

*Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin.

*Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
Senin üstüne gül koklamam gülüm!
Seni koklamak olsa da ölüm ,
İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm

*Ne zaman tutsam ellerini,
Gözlerimin önünden mevsimler geçer.
Ne zaman gözlerin gözlerime değse
Samanyolundan bir yıldız düşer...

*Dünya unutursa dönmeyi,
Rüzgar unutursa esmeyi,
Aşıklar unutursa sevmeyi,
Belki o zaman unuturum seni

*Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine,
gözlerin zamansız takılırsa,
kulakların zamansız deli gibi çınlarsa
bil ki bir yerlerde özlemişsindir

Sevgilerin en güzeli seni sevmek,
Özlemlerin en güzeli seni özlemek,
Ve hayatın tadı sabah kalktığımda,
Senin varolduğunu bilmek...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

süpr olmuş yaaa