Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Çarşamba, Şubat 22

Hürriyet ve Asena Atalay Yazıları

Kim Bu Asena Atalay

Hepimiz biliyor tanıyoruz sanırım Asena Atalay'ın kim olduğunu, evliliğini, nasıl bir hayat yaşadığını, lamborghinisini. Böyle mi yazılıyordu bu araba? Ben yazamıyorum o aldırıp biniyor öyle bir şey bu düşünün artık. Her neyse konuyu nereye bağlayacağım, konuyu Hürriyet ve haber yazılarına bağlayacağım. Arkadaş gün geçmiyor ki bu haber sitesi, bu kişi hakkında bir haber yapmasın. Ve haberlere bakıyorsunuz haberler de zorlanarak çıkartılmış haberler, sözler. Bir haber niteliği yok bu yazıların, zaten günümüzde hemen hemen hiçbir haber sitesinde kalite yok ya neyse o konudan söz etmeyeyim hiç.

Asena Atalay Erkin
Asena Erkin'di tabi artık Asena Atalay
Bugün de bakanlar görmüştür yine haber çıkmış Asena Atalay ve hayatı hakkında. Dürüst olmak gerekirse ben Asena Atalay'a ısınmış, onu seven birisi değilim ama kadının hayatı hakkında o kadar çok haber çıkıyor ki, bu olumsuzlukla empati yapınca Asena Atalay adına da üzülüyorum. Üzücü duygusal etki yapan yazılar bunlar.

Bu arada sürekli Asena Atalay dedim ama eskiden Asena Erkin'di. Yani futbolcu Caner Erkin'in eşiydi sonra ayrıldılar vs. tüm sürece hakimiz toplum olarak zaten çıkan yeni yazılar ve haberler aracılığıyla.

Bir de şöyle bir yazı okudum hakkında:

Kendisi Kanal D'de magazin programı sunuculuğu yapıyor.
Heh tamam şimdi oldu, bak bunu deyin ben anlarım, reklamı nasıl yaparsanız yapın kârdır olayı devreye girdi. E adamlar haklı gümdemde aşk deyip haber deyip tutacaklar ki program da sürsün, ama söner onun balonu da 3-5 aya yeni skandallar olmazsa.

Duygusal Yazılar
Duygusal Yazılar
Duygulandırıcı bir yazı olduasfjksadfjkdsf Neyse arkadaşlar biz kendi havamıza bakalım buyrun güzel aşk sözleri konumuz. Beğenmezseniz üzülürüömsdlksafdsaasdf Hadi çüs.

2 yorum:

Handan dedi ki...

ben bu kadını seviyorum aslında

Oya dedi ki...

bu kadını sevmiyorum hiç, hep adı bu tür haberlerde gazetelerde. belki gazetelerin suçudur ama pr'ı gerçekten kötü yapılıyor.