Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Çarşamba, Şubat 15

Bedava Clash Of Clans Çarlar ve Apk

Ücretsiz Clash of Clans Çarları

Clash of Clans'ı bilirsiniz, ücretsiz online bir oyundur. İnternette de çok oynayanı var. Bu ücretsiz Clash of Clans oyunu için gerek clash of clans hileleri gerekse bedava çarlar hiçbir zaman eksik olmaz ihtiyaç duyulur, biz de nette bulunan bedava clash of clans çarlarını sizler için derledik. Fakat bu bilgiler nette görünmesin diye resim hâlinde oluşturduk. Alttaki resimde görebilirsiniz, ama acele edin çarlar özellikle bedava ücretsiz çarlar oyuncular için çok önemli kapılmış olabilirler.

Bedava Clash of Clans Çarları
Bedava çarlar
Hepsini tek tek denedim clash of clans'a girip. Hile yok hurda yok temiz hesaplar. Clash of clans hileleri diyenlere de inanmayın zaten yok öyle bir şey. Bu çarlar da oyuncular oyuna ısınabilsin diye oluşturulmuş bedava ücretsiz çarlardır. Clash of Clans oyununu ilerleyen zamanlarda daha detaylı inceleyeceğiz.

Clash of Clans Oyunu

Oyun hakkında bilmeniz gereken en önemli konu, oyunda hile yoktur. Size clash of clans hilesi biliyorum diyenlere inanmayın tek amacı hesabınızı almaktır. Sadece biz ve bizim gibi bazı siteler Clash of Clans'ı sevdiğimiz ve oyunculara da bu oyunu tanıtabilmek için sizlere böyle hizmetler sunuyoruz. Bedava çarlar hemen alınabildiği için hızlı davranmalısınız, burada siteye hemen giren kazanacak. Ee bizi takip etmenin de bir farkı olsun değil mi arkadaşlar :) Başka bedava çar isteyen olursa konuya yorum atabilir, yenileri geldikçe ben buradan ekleyeceğim.

Clash of clans hack
Clash of clans
Siz de ayrıca Clash of Clans bilgilerinizi bizle paylaşabilirsiniz ama sakın şifre vermeyin, sadece seviyenizi oyununuzun ne durumda olduğunu yazarsanız başka oyuncular da çar hakkında bilgi sahibi olur. Belki beraber clan kurar clanlarla savaşabilirsiniz.

Clash of Clans Hack ve Apk Hakkında

Arkadaşlar bir başka bilmeniz gereken konu Clash of clans'ta hack yoktur, hiç kimsenin hesabını ondan izinsiz alamazsınız, almayın da zaten insanların haklarına girmeyin. Oyunda vakit geçirdiğiniz sürece yükselmek çarlarla klan kurmak çok kolaylaşıyor.

Clash of Clans Apk denilen şey ise oyun indirme dosyasıdır. Ama bunu kimler arar bu oyunu pc den yani bilgisayardan oynamak isteyenler. Tabi bunun için clash of clans ı kurmadan önce bluestack kurmanız gerektiğini unutmayın. Clash of clans apk indirmek için dikkat edin, etrafta birçok hırsız var hesabınızı çalabilir, her yerden indirim yapmayın.

Bu kadar bahsetmişken bize özgü olan konu linklerimizden aşk sözlerini sizlerle paylaşayım. Mavi linke tıklamanız yeterli.

2 yorum:

hasannn dedi ki...

ben iki hesabı aldım hahah

Oya dedi ki...

ben de aldım bir tane :)