Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Cumartesi, Şubat 25

Ağrı'da Dbp'li Sırrı Sakık Görevden Alındı

Ağrı Belediye Başkanı Dbp'li Sırrı Sakık 

Yeni duyulan bir haber bu. Ağrı'lı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ı görevden alan İçişleri Bakanlığı. Bu haberi Sırrı Sakık Twitter'daki sosyal medya hesabından iletti. Yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kamuoyuna: Üç yıldır yürütmüş olduğum Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden bugün itibariyle alındım. Halkımızın bize bu sorumluluğu verdiği günden bu güne arkadaşlarımla birlikte hayata geçirdiğimiz her proje ve her hizmetle, Ağrı'yı Türkiye'nin en huzurlu kenti yaptık. Alnımız açık, vicdanımız rahat. 2 Mart 1994'te yani tam 23 yıl önce parlamentodan alınıp demokratik siyasetin dışına itilmiştik ve bugün tarih tüm günahlarıyla tekerrür etti. Fakat, bedeli ne olursa olsun, bu topraklarda bir gün barışı muhakkak inşa edeceğiz.

Ağrı'da bu süre zarfında birlikte çalıştığım tüm belediye emekçilerine, tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hoşça kalın."
Ağrı Sırrı Sakık
Ağrı Sırrı Sakık
 Açıklamada sanki üzülmüş mü kırılmış mı bilemedim.
Bu arada siyasetle zerre alakam yoktur benim. Sadece nette haberi gördüm burada da bahsedeyim istedim. Sitemiz her konuda kullanıcıları için uğraşan bir site. Asıl işimiz kapak sözler olsun güzel aşk şiirleri olsun bu gibi sözler ve yazılar konusunda kendini geliştirmekte.

Ağrı'da Sırrı Sakık

Ne kadar zamandır görevde olduğuna bakınca 3 yıl deniyor, 3 yıl aslında kısa bir süre gibi dursa da çok da değil. Eski Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık Ağrı'yı Türkiye'nin en huzurlu kenti yaptım demiş ama bu biraz iddialı bir demeç. Yeni görevi ya da işi ne olacak acaba. Görevden alınanların daha sonraları nereye atandığını hep merak etmişimdir,

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık
Bilgi yok ama Ağrı Belediyesi sitesini de verelim. Konuyla ilgili yorumlarınızı iletebilirsiniz.

0 yorum: