Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Cuma, Haziran 9

Kapak Sözler

Bugün sizin için açılışı kapak sözler ile yapıyoruz. Kapak lafların kullanılacak yeri hep çıkar karşınıza. Gerek eski sevgiliye, gerek yeni sevgiliye. Gerekse hiç ummadığınız birine ya da arkadaşlarınıza. Size yılın kapak sözlerini paylaşıyoruz. En beğenilen kapak laflar:

Kapak Sözler

Bana hep soruyorlar, o kızı ne kadar sevdin diye. Şaşırırsın diyorum ki hep hak etmediği kadar.

Gideceksen git, inan ah etme bile etmem sana. Bilemem şu sebeple isabet eder mi ikiyüzlü suratına?

Aşk Sözleri
Aşk Sözleri
Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne garip olurdu diye düşünürdüm. Meğer senelerdir yazışma kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.
Kendine yakışanı sev, her insana yapışanı değil. Kapak olma, bu hayatta.




Hepimiz doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.

Sana güzel bir face kapağı yapardım fakat senden bir tek klozet kapağı olur yorma beni.

Güzel Kapak Laflar

Yalan akıllı insanın işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer aklın yetmiyorsa yalan anlatmaya, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.

Ümit ederim bana hak verdiğin gün, hala benim umurumda olursun, ama sanmıyorum bu söz de sana kapak olsun.

Kapak Sözler
Kapak Sözler
Şu hayatta öyleki insanoğlu tanıdım ki, karakter tahlili yaptırsalar o bile negatif çıkar.

Not: Güzel Sözler yazımız.

Sevgimin kıymetini bilmeyenin sonu kötü, yokluğumu tadar yok olur o varlıkta, bilemez hiç sözler yitirir anlamını.

Dilerim ki, bigün benden yana şikâyet etmiş olduğu ne var ise onlara muhtaç olmasaydın.

Bırakacağın eli asla tutma, tutacağın eli ise asla bırakma laflar a ise hiç inanma. Düzmece sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol.

Güzel Kapak Laflar
Güzel Kapak Laflar
Bazı bayanların şövalye sandıkları adamların, aslına bakarsak alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya vakit alıyor, kapak sözler e not düşelim güzel laf.

Avcumun içi kadar yüreği olmayan insanların saç teli kadar aklı var.

Boş o aşk sözleri, sen iyisi mi unut beni.

4 yorum:

aslı dedi ki...

türkiye'de yıllardır beklenen ancak çok yakında patlamasını benim beklemediğim balondur.
reklamların artışı balonu daha da büyüten olsa da patlayacak olmasına delalet veya işaret etmez. sadece ciddi oranda inşaat sektörünün arttığını göstermektedir.
yalnız bu balonun patlaması türkiye ekonomisinin çöktüğünün göstergesi olacaktır. çünkü özellikle son yıllarda olmak üzere türkiye ekonomisi inşaat sektörü üzerine kurulu.

Adsız dedi ki...

•şu dünyada yalnız başıma olduğumu dün öğrendim •hayatıma esas oğlanın girmesini beklemekten vazgeçtim. •depresyon kriterlerini karşıladığımı farkettim. •en yakın arkadaşlarımın benin onları sevdiğim kadar beni sevmediklerini ; sevgilileri olmadan dışarı bile çıkmadıklarını henüz anlayabildim. •hayatıma giren sevgililerimin hiç istediğim kişilikler olmadığını bilerek onları kabul ettiğimi ve yanlışı en başta yapıtığımı bu sabah kabullendim. •erkek arkadaslarımın daha gerçekçi olduğunu biliyorum büyük sorunlarımı artık kendini kankam olarak gösteren bi tanecik kız arkadaşlarım yerine onlara açmayı düşünüyorum •ailemle de limoniyim dahası var da neyse. •hayatımda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini biliyorum. •yoluna girmesini de beklemiyorum •arada bulumia ataklarım olmuyor değil •kitaplarımda nereye geçtiğimi inceleyen sahte gülümsemelere artık tahammül edemiyorum. •her gece erken yatarım zira uyuyunca geçecek gibi •sabahları 1 saat kadar yatakta dönerim •günde 6/7 saat ders çalışırım. •arada izlendiğim hissine kapılmıyor değilim. •erken uyuduğunu söyleyip gece 12 ye kadar yatmayan arkadaşımı da affetmeyecem. •eski sevgilerimi kıskanan zorba haset, herkesle flörtöz bi zamanlar ekürim olan kısa esmer kıza her gün sövsem de eski günleri özlüyorum arada. •kendime bakmayacağım günler çok kötü hissediyorum, makyajsız dolaşmamalarım hep bu yüzden. •korkuyorum anlatamam ama çok. •tek başıma kalmaktan sıkılmadım daha mutluyum diyemem ama eskisi kadar da üzülmüyorum

Adsız dedi ki...

dun gece yabanci romantik bi filmi izledim :/ filmde son sahnede birbirine aşık kadin ve adam karsi yollardan geliyor,once uzun etkili bakismalar sonrasinda tutkulu bir öpusme.ve mutlu son film bitti.tabi ben de hemen kendimi kaptirip ayni sahneye kendimle aşik oldugum kisiyi koydum.dusuncesi bile icimi kaynatmaya yetti.ve dunden beri o sahne aklimdan cikmiyor;ders calisirken,dergi okurken,muzik dinlerken,yolda yururken,kitap okurken,arkadaslarimla mesajlasirken..

gece gece ask filmi izlemek benim neyimeydi yav? :(

karşımda kim olursa olsun bişey anlatasım gelmiyor . bi karşımdakine bakıyorum bi de düşündüklerime ; düşündüklerim daha değerli geliyor -saçma sapan şeyler düşünsem bile- . çocukluğumdan beri böyleydi neden bilmiyorum ama hiçbir zaman konuşasım gelmedi. hayattan bıkmışlık mı usanmışlık mı onu da bilmiyorum ama ben böyle yaşamaktan çok sıkıldım be sözlük.

ilkokulda çok ama çok iyi anlaştığım arkadaşım atama dolayısı ile yaşadığım şehre taşındı. mecburen ara sıra olan görüşmelerimiz sıklaştı. ancak bu durum son zamanlarda iyice canımı sıkmaya başladı. farklı yaşam anlayışına sahibiz. düşünceleri her ne kadar oturaklı olsa da bunu yaşamına katamıyor anladığım kadarıyla. her defasında öyle durumlarda beni şaşırtıyor ki sanki hiç eğitim almamış şımarık çocuk gibi davranıyor.

geçmişte tanıdığım o insan için her çağırmasında gitmeye çalışsam da artık görüşmelerimiz benim açımdan can sıkıcı olmaya, beni rahatsız etmeye başladı. ona uyum sağlayacağım diye salak ayağına yatmaktan sıkılmış durumdayım. ayrıca bu duruma devam ettikçe onlar gibi düşündüğümü fark ettim. iğrenç bir durum bu!!!! bir de ara sıra gelen eşi ile görüştükten sonra karar verdim ki yok arkadaş ben bu çift ile yapamıyorum. körle yatan şaşı kalkar misali bir çift olmuşlar. al birini vur ötekine... patavatsızlık arşa değiyor.

peki ben bunları niye anlatıyorum. ilişkimi bitirmek istiyorum sözlük. hem de bir an önce. ama nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim yok. bir ara yalnız kalmak istiyorum, problemlerimi çözmem için buna ihtiyacım var dedim. 3 ay görüşmedik ilkbaharda, dün bile sitem ediyor ki benimle görüşmedin diye...bir yandan burada yalnız, yalnız hissetmesin diyorum. bir yandan her defasında pişman oluyorum.

bir şeyler yapmam gerek bu duruma ama ne????

bildiğim bir şey var ki en kısa zamanda bu duruma son vermeliyim. bir de bu düşünceler ile hayatımı beklemeye alamayacağım sanırım.

bugün daha çok tükendiğimi hissediyorum.bir aptallık yapıp iki arkadaşıma da bilmemeleri gerekn bir sırrımı verdim.beni günden güne bitiren bir sır.ya çok aptalım ya çok heyecanlı ama yanlış yaptığımın farkındayım.
birkaç gün sonra bunu tersine çevirmeye çalışacağım.
illa birisine anlatmam gerekiyorsa buraya anlatabilirim.
çok fenayım sözlük,doğru bildiğim tüm herşeyi bir gecede silip atmış olamam.
kendime inanamıyorum.
değer yargılarım vardı bir zamanlar,artık o kadar değiştim ki kendimi tanımakta zorlanıyorum.
daha fazla tükenmek istemiyorum ama birşeyler yaşamak istiyorum.
o kadar arada kaldım ki,kendim bile incecik bir çizgi haline dönüştüm.
umarım herşeyi düzeltebilirim.

Adsız dedi ki...

içim içime sığmıyor. aptal aptal gülümseme ile gidiyorum işe. kimseye söylemeyelim dedik ama burası sayılmaz herhalde. sanırım bir kez daha baba olacağım sözlük. inşallah her isteyen bu mutluluğu yaşar, sağ sağlim evlatlarını kucaklarına alır. unutmadan! kimseye söylemiyoruz ha!