Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Perşembe, Haziran 8

Sende öğrendim ben her şeyi

2017 hızla geçerken sizin için en etkileyici duygusal sözleri sizinle buluşturmak adına özenle hazırladık. Beğenileriniz bizim için önemlidir.

Sensizlik mi zorluk derecesi yüksek, yoksa senin yaşadığını bilerek sensiz yaşamaya devam etmek mi zorluk derecesi yüksek... Hangisi daha oldukça acı veriyor bilmiyorum.

Duygusal Sözler

Sen olmasaydın ben yaşayamazdım demek istemiyorum ama öyle, ben sen olmasan ben olamazdım, sen olmasaydın aşk nedir anlayamazdım, tek nefesim sensin benim sevgi dolu meleğim, sensiz derbederim meleğim güzel anlarımın aşk dolu duygusal sözlerimin tek sahibi.

Güzel aşk yazıları
Güzel aşk yazıları
Seninle yaşamak hayata sımsıkı tutunmaktır, seni beklemekömrümden ömür alsa da sanki hayata beklemek gibi bir tanem, aşk yazılarım hep seninle süslü.


Seni beklemekle geçen her gün bana yeni bir gündür hem de yepyeni, seni düşündüğüm her saat yeni hayaller ve yeni duygular serper içime yeni şeyler öğretir seni yeniden sevdirir... Sen benim için yeni bir yaşamsın, mutluyum aden gözlerinde sevdiğim biriciğim.

Aşk resimleri
Gururuma değil ben bir tek sana olan aşkıma yenildim vicdansız meleğim, haram olsun sana geçen günlerim duygusal anlarımın katili.

Güzel Aşk Yazıları

Uzaklıklar biter sevince duygusal anlar sonlanır, mühim olan kalpler bir olsun her iki yürekte güzel günler neşe dolu sözler tekrar söylenir, ben seni temenni ediyorum ümit dolu hayallerimle, haydi tut ellerimi bitsin gidelim beraber geleceğe...

Sensiz olacak bir yaşamı istemem acayip dünyamda, sensizliği yediremem kendime dinletemem hiç o senli kalbime... Sen benim ilkimsin sonumsun.

Diyor ya İsmail Yk şarkı sözlerinde 80-80-160 Allah neler yaratmış. Sen karıştırmışsın o şarkıda dünyayı birbirine, devri sen yıkmış sen bozmuşsun sanki. O devir ki yürek ben de, yok kimse de.

Duygusal Sözler
Duygusal Sözler
Umudumun simgesi sensin, sen benim en güzel hayallerim en mükemmel aşk hikayemsin, bir hayalim var adını oldukça sevdiğim o da sensin biricik sevgilim...

Seni düşündükçe anlıyorum ne kadar talihli olduğumu ve seni hayal ettikçe düşlüyorum o güzel günleri. Yazıları bir bir ekliyorum etkileyici anılarımıza.


  • Yarınlar için sen ışığım ol benim, yeni ümitlerim yeni hayallerim ol biricik sevgilim...


Özlemin içimde bir ateş oldu o güzel gözlerin tıpkı duygusal sözlerin gibi, sensizlik dertlerime yeni bir coşku oldu, sensizlik benim gözyaşım oldu...

Ben sensizliğe değil, seninle olan günlerime hayal kurdum... Seni hayal ettim, umutlarıma hep seni yazdım... Benim için SEN olacaksın bu hayatta ve senin için BEN olacağım bu yalan dünyada...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hayat bana hep emanet gibiydi.hiç kimsenin yanında kendim olamadım hatta yalnızken bile kendim olamadım.kendim olamadıkça mutsuz oldum...
şimdi de çoğu zaman kendim olamıyorum.hep olması gerektigi gibi olmak çok yorucu....

Adsız dedi ki...

lan erken kalkıyorum yol açık olsun diye bu sefer de 1 saar önce geliyorum.

demek dün, koca bi gün boyunca bana yazmadın. ben de telefonun notlarına sana kapak olabilecek bir medaj yazdım. göndereceğim günü bekliyorum.

biri çok sevdiğini söyler her mesajında. ama gün içinde mesaja hep öğlen cevap verir. hani seviyordun. seven insan mesaj bekler. diğeri ona göre yaşça daha genç ve daha iyi durumda olduğum için evlenmek ister. ama yemiyorum. ulan ben hanginize güveniyim bi sağlıklısı gelmez mi bana