Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazartesi, Mayıs 22

Hayat ile ilgili anlamlı sözler

Bir kadının içindeki en masum meleği adam keşfeder; fakat o meleğin tüm masumluğunu hiç yere yok edecek olan gene adamdır.

Hayat ile ilgili anlamlı sözler

Kimi zaman doğru olanı yapmak için en fazlaca istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile.

‘Sen daha çocuksun’ derdi annem acı ve mutsuz sözlerle, aşka yeltenirken. Peki şimdi büyümüş müyüm anne? ayrılığa ağlarken.

Resimli Sözler
Resimli Sözler
Yolcu denmez her gidene, hepimiz o yolun taraftarı olmayabiliyor. Hiçbir sürgün, gittiği yolu sevmez örnek olarak, resimleri yakar geçer çoğu zaman.

İnsan bir şeyi elde etmek için çabalar. Onu elde edince de bir kenara atar. Gerçek kıymetini ise onu kaybedince anlamış olur.

Hayat ile ilgili bir olayda kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur. Fakat ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür.

Hayatta var olduğundan düşlenen şeyler ve düşlendiği için var olacak şeyler vardır.




Fena biri olduğumu söyleyenlerin hepsi haiz olduğum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Hayat ile ilgili acı mutsuz sözler

Kimsenin acı çekmesini mutsuz olmasını istemiyoruz bu hayatta. Hayat ile ilgili bu anlamlı sözler yaşadıklarımızdan yola çıkılarak sizlerle buluşturulmuştur.

Anlamlı Resimler
Anlamlı Resimler
İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Şu sebeple olmak istedikleri fakat olamadıkları insanları, onların resimlerini anlatırlar. Resimli sözler gibidir o anlar sevgi parçacıklarıyla dolu.

Hiçbir aşk bittiği gün bitmez aslen. Giden için fazlaca olmuştur biteli; fakat kalan için belli değildir ne vakit biteceği.

Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

İnsan; Geçmişin hasretçisi, geleceğin özlemcisi, yaşamış olduğu anın şikayetçisidir.


Hayat Resimleri
Hayat Resimleri
Her seni kaybedişimde, bir duble rakıdaydı avuntular o aşk sözleri, yada kavun kokusu teninde, mezeye dönüşen sevişmelerimizdi.

Asla kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı hayat ile ilgili en iyi andığım şey bu, asla kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonrasında bu da o acı o mutsuz anılarımlı senli sözler ile hatırlatıyor bana.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

üniversite 1. sınıfta tanıştığım hızlı bir şekilde ilişki içerisinde bulunduğum kız arkadaşımla 4 sene çıktıktan sonra 4. sınıfta mezuniyete 1 hafta kala ayrıldım. kimsesi yoktu onun tek başına bıraktım kızı. ama olmuyordu içimden gelmiyordu artık. herkese güçlü olduğumu ve bana hiçbir şekilde koymadığını gösterdim ama inanırmısınız üzüldüm. hatta o güzel anıları yaşadığım kadını tek bir başına bıraktım diye aşırı çok üzüldüm. kimseyi sevemiyorum şuanda. çok kötü bir durum. gününü gün etsin yaşasın mutlu olsun tek isteğim o. ben onu sadece hak etmemişim. bunu çok iyi anladım. umarım mutlusundur zamanında life companion dediğim kişi. saygılar.

Adsız dedi ki...

bu gece vardiyaları bir gün biter mi be sözlük? tam diyorum git bas istifayı nefes al. sonra buralara ne zorluklarla geldiğim geliyor aklıma,susuyorum. haklı ne zorluklar aştı da oturdu şu koltuğa mühendis sıfatıyla. ya gece gündüz çalıştığım vardiyalar? kim suçlu?