Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazar, Kasım 30

Gece nickleri

-/biteRmi sandın deRtLeRin .. yeniLmesen hiç büyümezdin!! /


Hayat bir PC oyunuysa şimdi bölüm geçme zamanı.


a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =)


kaLbimi çaLdın seni mahkemeye wereCeimm nafaKa oLarak kaLbiMi isteYeceiM x)))
KaRaNLıKLaR PYénSéSi..!!


Işıqıma qeLin
ancak ondan yararLanabiLirsiniz



(¯`v´¯)İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim. Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririz.(¯`v´¯)

Gece nickleri
Tek kusurum var oda kusursuzLuqum =)


yaewwrruum kaşıntın mı var hadi sölee ateşin mi var acımam gözyaşına bakmam olurum püsskküllü belannn



Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece
DALGAMA Bakarım....!


SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..


BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..

sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!


beni eskiler tanır,yeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır



Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..




iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR ...



LaF soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$aMa KöPéK oLuR$uN iN$aN oL ßeLKi YaNıMDa Y£R ßuLurSuN......!!!

HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!

Bên kîmê nê dêîm smdî .. Sên êLLêrîn qözbêbêqi .. oLmuyoR qüLüşünü qöRmêdên .. Son dîLêqîm koynunDâ öLêyîm..!

Gözyâşım kâDâr dêqêrLî oLâmâdın yâ onâ üzüLüyoRum

"YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİmDe ÇiN MaLı DeĞiLkİ AdİLeR OlSuN"

Susmâk isteseDe duDakLaRım .. GözLeRim her şeyi anLatıyoR..
''Nickimi FareLer yemi$ !''

dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa taBi yüReğİn vaRsa.

Hayatımda kan grubumdan başka pozitif bişey yok!!!

Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer!

séVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi
$éyLéri

1 yorum:

Adsız dedi ki...

size iki gün önce yaşadığım bir anımı anlatmak istiyorum. hoşlandığım çocuğun evindeyim.evde bizden başka ev arkadaşı ve onun sevgilisi var. neyse sabah oldu uyandım tuvalete gittim. her sabah düzenli olarak giderim ama başkasının evinde olunca gerildim. alışık olmadığım klozetlerde kaka yaparken her zaman gerilirim. güvende hissedemem kendimi. her neyse yapmaya başladım. o kadar çok yaptım ki iki parta ayırmak zorunda kaldım. ilk partı yaptım ve yolladım. sıkıntı yoktu. her şey yolunda olunca daha rahat yapmaya başladım. yavaş yavaş klozeti de benimsiyorum falan.neyse sonra bastım sifona. inatçı kakanın biri gitmiyor! gidiyormuş gibi yapıyor ama sonra geri geliyor.hani böyle pipetle bi şey içersiniz de sonunda çok az kalmıştır çekersiniz içinize sonra bırakırsınız bardağa geri düşerya aynı onun gibi boktan bi durum:d sifona bastıkça geriliyorum falan ben yavaştan terlemeye başladım. bu olay başıma gelmeden bi kaç gün önce de bi haber okumuştum kızın biri ilk buluşmada çocuğun evine kakasını yapıyordu. sifonun bozuk olduğunu öğrenince kakasını alıp tuvalet camından aşağı atıyordu. sonra o kaka çocuğun odasının camına sıkışıyordu. itfaiyeyi arıyorlardı falan:d acaba diyorum o tarz bi şey mi yapsam aklıma binbir türlü saçma sapan fikir geliyor o anda. neyse son bi kez daha sifona bastım kaka gizlendi arka tarafa. ama tekrar basılsa sifona geri gelecek belli! kakayı gizledikten sonra tuvaletten çıktım sonuçta evde bi tek ben yokum.kim nerden bilecek o kakayı kimin oraya bıraktığını. çıktım tuvaletten. salonda oturuyorum. benimki uyandı tuvalete girdi. bende bi gerginlik hakim tabii. 1 dakika sonra çıktı. bebeğim dedi tuvalete peçete mi attın. yooo dedim. -ıslak mendil mi attın. -yoooo . -emin misin ?? -eminim noldu ki. yok bi şey dedi tekrar girdi. tam 20 dakika tuvalette naaptı inanın bilmiyorum ama ben o 20 dakika öl düüümm öll düüm dirildim.kaç kez sifona bastı çocuk sayamadım. en sonunda çıktı. acaba gizlenmiş kakayı göndermeyi başarmış mı diye merakla suratına bakıyorum.tuvalet tıkanmış dedi:d:d:d şu an çocukla konuşmuyoruz ama söylemezsem içimde kalacak. tuvaletini tıkayan pembiş boklu kız bendim aşkım<3