Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazar, Haziran 15

Babalar Günü Nickleri

Babalar Günü Nickleri , msn nickleri , nick sözleri

Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gününü kutlarım.

Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin. Özgürlük kadar özel güller kadar güzelsin. BENİM GÜZEL BABACIĞIM

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM.

ATESIN YAKTIGINDAN, GUNESIN HAREKET ETTIGINDEN, GERCEGIN BIR YALAN OLDUGUNDAN KUSKULAN FAKAT BENIM SENI SEVDIGIMDEN ASLA KUSKULANMA BABACIGIM, BABALAR GUNUN KUTLU OLSUN.

Babacığım seni çok seviyorum. İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Babalar gunun kutlu olsun...

KOKLANACAK GÜL AÇILACAK GONCA YAŞANACAK HAYAT VE ALINACAK NEFES OLAN SEVGILI BABAM IKLIMINDEN TASASIZLIK SEVGINDEN CESARET VE GÖZLERINDEN ESARET ALDIĞIM GÜNLERI HEP YAŞAMAK ISTIYORUM.
Babalar Günü Nickleri http://guzel-msn-nickleri.blogspot.com sitenizden sizlere..
GELINCIKLERIN EN SADESINE PAPATYALARIN EN GÜZEL KOKANINA GÜLLERIN EN GÜLER YÜZLÜSÜNE BABALARIN EN SEVGILISINE BABALAR GÜNÜNÜZÜ BIR KEZ DAHA KUTLUYORUM.

DÜNYADAKI ÇIÇEKLERIN EN GÜZELI GÜLDÜR GÜLLERIN EN GÜZELI ISE SEN GÜNÜN KUTLU OLSUN BABACIĞIM.

MESAFELER NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN SEVGISINI HER ZAMAN ÜZERIMDE HISSETTIĞIM DÜN DE BÜGÜN DE YARIN DA HEP YÜREĞIM KADAR YAKINIMDA OLAN BABACIĞIM SENI ÇOK SEVIYORUM.

SEN ALLAHA DILENEN DILEK GÖKLERE UZANAN ELLERIMSIN SEN GÖZÜMDEN SÜZÜLEN YAŞ DÜŞÜNCEM HASRETIMSIN. SEN ANLATMAK ISTEYIPTE ANLATAMADIĞIM, KELIMELERLE IFADE EDEMEDIĞIM BIRICIK BABAMSIN.

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım. Seni Çok Seviyorum.

Sen güçlü bir çınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim.. Çünkü bana hep güç verirsin.. Babalar günün kutlu olsun...

Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin..

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi SağOl ÇoK İşİmE YaRaDı..!

NUR dedi ki...

babalar günü mü öyle bi günde mi vardı ben bilmiyorum yani hiç kutlamadım çünkü hiç görmedim babamı ama tanıyorum onu resimlerden.şimdi bulutlardan beni izleyen ve kızının büyüdüğünü göremeyen babama onu cok sevdıgımı soyleyerek babalar gununu kutluyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM MELEK BABAM...

NUR dedi ki...

babalar günün kutlu olsun melek babam