Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Çarşamba, Eylül 3

Duvar Stickerları ile Evleriniz Güzelleşsin.

Evleriniz Modern bir still katmak mı istiyorsunuz? Evinizin Havasına hava katacak ve ufak bir işlemle harikalar yaratacak bir ev dekorasyon malzemesi Duvar Stickerları.

Günümüzün Yeni Ev Modası Her geçen gün daha fazla evin duvarlarını süslemekte. Kullanım kolaylığı, çabukluğu ve uygun fiyata çok şık görüntüler ortaya çıkaran duvar stickerları tercih edilen bir ev dekorasyon ürünü. Bu gün Duvar sticker‘larının çeşit ve kullanım özelliklerini ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri inceleyeceğiz.

Kısaca “Duvar Sticker Nedir?” Sorusunun Cevabı:
Duvar Stickerlar günümüzün yepyeni  dekorasyon anlayışıdır. Kısa sürede herhangi bir yapışkan yada karmaşık aletler kulanmadan, bir makas ve bir bez parçası ile kolayca  uygulanabilir. İstediğiniz zamanda aynı rahatlıkla tekrar çıkarılabilir.
Birbirinden farklı modelleri ve renkleri ile seçenekleriniz sınırsız. Evinizin, işyeriniz, aklınıza gelen her mekanın görünümünü ufak bir dokunuşlar tamamen değiştirmek  çok kolay. Üstelik sadece duvara değil düz olan her yüzeye yapışabildiğinden dekorasyon seçenekleriniz çok daha fazla artar.
Duvar Stickerlarını uygulayabileceğiniz yerler:?
Duvar, duvar kağıdı, fayans, ayna, cam, mobilya,beyaz eşyalar, sert zemin döşemeleri, tavan, alçıpan, tahta…Ve daha bizim aklımıza gelmeyen sizin geliştireceğiniz bir çok yer.
Duvar Sticker Nasıl Uygulanır?
Son derece kolay ve yorucu olmayan bir uygulama yöntemi vardır. Stickerin arkasındaki beyaz kağıdı ayırınca, sticker şeffaf olan transfer kağıdında kalır. Üzerinde sticker olan transfer kağıdını  duvara, önceden ayarladığınız yerine yapıştırın. Bir bez ile üzerinden bastırın ve transfer kağıdını yavaşça stickerden ayırıp çıkartın.
Teknik Özellikler:
Duvar Sticker plastik alaşımlı kendinden yapışkanlı vinil malzemeden üretilmektedir. Plastik özelliği sayesinde kağıt stickerlere oranla çok daha fazla dayanıklıdır, kalkma, ayrılma yapmaz. Yapıştırılmaması gereken yerler sadece sıvalı duvarlar ve ısı yayan cihazlardır.
Tekrar Söküp Tekrar Yapıştırma Özelliği:
Çıkarmak için herhangi bir ekstra solüsyona yada bir alete gerek yoktur. Elinizle tutup yavaşça ayırmanız yeterlidir. Ürünün plastik alaşımlı olduğu çıkarırken deforme olur ve tekrar kullanımı mümkün değildir.
Hazır Olarak Mı Gelir Yoksa Biz mi Kesip Ayarlarız?
Duvar Sitcker size hazır olarak kesilmiş halde gelir, kesip yapıştırmanıza gerek yoktur.
Sadece Saten Duvarlara mı Uygulanır?
Hayır, Yağlı boya hariç düz olan her türlü düz duvara yapışır. Saten,plastik,su bazlı ve duvar kağıdı üzerine rahatlıkla uygulanır.
Çıkarmak istersek Duvara ve boyaya zarar verebilir mi??
Eğer duvarınızın alçısı iyi yapılmamışsa ve kalitesiz bir boya kullanılmışsa bölgesel olarak tahribat yapma olasılığı vardır. Duvarınızın kalitesine güvenmiyorsanız çıkarırken bir fön makinesi ile ısıtarak stickerin yumuşamasını sağlabilirsiniz
Duvar Sticker Uygulama
Duvar Sticker uygulama hem zor hem de geriye dönüşü sorunlu olan bir uygulamadır.
Uygulama esnasında stickerın yanlış yapılması durumunda hem malzemeniz ziyan olabilir veya duvarınız bozulabilir. Duvardaki bozukluk boyanın kabarması ve sticker yapılacak yerde kabarmaların meydana gelmesine sebep olabilir.
Sticker uygulamada yapıştırılacak yer kesin olar belirlenmelidir. Sticker yapılacak duvar ne amaçla kullanılıyor ise o aksesuarlar düşünülerek ölçü alınmalı ve düzgünlüğüne bakılıp yapıştırma gerçekleştirilmelidir.
Sticker iç mekanlarda bir çok noktada kullanılabilir.
Bu ürün yepyeni bir dekorasyon anlayışıdır.
Sticker uygulaması için usta olarak bizlerden destek alabilirsiniz veya çok küçük sticker uygulamalarında sizlerde yapabilirsiniz.
Bu uygulama kısa bir sürede herhangi bir yapışkan yada farklı aletlere ihtiyacınız yoktur.
Bir makas ve bir bez ile kolay şekilde uygulama yapabilirisiniz.
Stickerın arkasındaki beyaz kağıdı ayırınca, sticker şeffaf olan transfer kağıdında kalır.
Üzerinde sticker olan transfer kağıdını duvarda önceden ayarladığınız yerine yapıştırın. Bir bez ile üzerinden bastırın ve transfer kağıdını yavaşça stickerden ayırıp çıkartın.
Sticker Nerelere Uygulanır?
Duvar, duvar kağıdı, fayans, ayna, cam, mobilya,beyaz eşyalar, sert zemin döşemeleri, tavan, alçıpan, tahta gibi yerlerdir
veya daha bizim aklımıza gelmeyen sizin geliştireceğiniz bir çok yer olabilir.
İstediğiniz zamanda rahatlıkla söküp çıkarılabilir.
Bu noktada duvardan boyayı sökmesi normaldir.
Birbirinden farklı modeller ve renkler ile seçenekler çok sayıdadır.
Evinizin, işyeriniz, aklınıza gelen her mekanın görünümünü ufak bir dokunuşla tamamen değiştirmek çok kolay.
Üstelik sadece duvara değil düz olan her yüzeye yapışabildiğinden dekorasyon seçenekleriniz çok daha fazla artar.
Günümüzün Yepyeni Trendi Duvar Sticker