Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazartesi, Eylül 24

Msn Icin Ask Nickleri

*Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz.. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için... *Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce *Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil. *Sen seni sevmeyeni görmeyecek kadar görsen oda seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur. *1 Gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip sessiz sedasız ölüme gitmek istersen yanıma gelki sana sensiz yaşamanın ölüm olduğunu göstereyim! *Seni günde bir defa düşünüyorum oda 24 saat sürüyor. *Nasıl uzaktaki yıldız parlak geliorsa şbsaba uzakta olduğu için tutkunum sana. Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana! *Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin! *Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum birtanem çünkü benide sevdiğini söylüyorsun. *Bir romandın okuyupta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM *Aşk aynı gül gibidir.. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar.. *Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım. Kaç geceağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım! *Seviyorum sevmenin acı verdiğini. Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum, Belki seven sevilir diye. *İçim o kadar senle doldu ki.. İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum. -----Birasda etkileme sözleri buldum sizler için --------- * Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? *Baban uzaylı mıydı? Oda nerden çıktı? Senin gibi birşey yeryüzünde yok çünkü! * "Baban hırsız mıydı?" "Hayır ! Ne Alaka?!?" "Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nerden çaldı o zaman?" * Erkek: "Sesi sen de duydun mu?" " Ne sesi? Ben birsey duymadım!" " Kalbim kirildi" *Sen likör gibi tatlı, Tekila gibi çarpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi özel...
__________________________________________________ _______________

*Yalnızlığı karlara yazmak istedim güneş çıkınca eritsin diye. Sensizliği kumsala yazmak istedim dalgalar alıp götürsün die.

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Sevgi herşeydir kalpte hissedilmez. Sveceksin benim gibi ama kalbin yetmez.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu diye seçtiğim, gönlümün tek yari haydi bekletme beni. Biraz olsun düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum, kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yaşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama..

*Yalnızlık gecelerin, ümit bekleyenin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, sen ise yalnız bnimsin birtanem!

*Ya sözlerin aklımda yada aklım aklında, ya hayalin karşımda yada sesin kulağımda, ya ben çıldırıyorum yada çok özlüyorum. Ya özlemek güzel yada özlenen çok özel!.

*Uçurumdan düşerken tek tutunacak dalım olsan yinede seni kırmamak için tutunmazdım.

*Sen çölde açan yağmur kadar değerli, dalında açmış çiçek kadar güzelsin. Kaybedilmeyecek kadar önemli, kaybedilincede bulunamayacak kadar özelsin!

*Aşk kaçmaktan çok kovalamayı, gitmekten çok beklemeyi, dokunmaktan çok düşünmeyi sever. Ve aşk öyle hayindir ki nerede imkansız varsa onu sever.

*I love your eyes çünkü onlar very nice. Bir kerecik look at me ondan sonra don't forget me. Kalbim tik tak for you because I LOVE YOU!

*Bu gece ay bna sordu : "seni ağlatan erkeği hala seviyor musun"
Ona bakıp şu cevabı verdim : "sen hiç gökyüzünden vazgeçer misin?"

*Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter..

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla..

0 yorum: