Adım atmak için muhteşem olmak zorunda değilsin, fakat muhteşem olmak için adım atmak zorundasın.

Pazartesi, Eylül 24

Gusel Msn Nickleri

Kirpiklerindeki ßir Damla Yas Süzülürse Yanaklarindan Dudaklarina ve SEN o Serinligi ßiriyle paylasmak istersen, Yüzünü Rüzgara Cevir, ßEN o Rüzgarda oLacagim.

"seni seviyorum" diyenin sevgisinden süphe et cünkü ask sessiz sevgi dilsizdir!.

sevgi karanlik bir tünelde yakilan mum isigi gibidir..size yolunuzu gösterir ama uzakta ne oldugunu söylemez

Bir yagmur degil ki yagsinda unut, bir rüzgar degil ki essinde unut, bir leke degil ki atasin sevgidir bunun adi unutamazsin...

Bİr Sİgaranin Üzerİne Adini Yazip, Sİgaramla Bİrlİkte Nefes Nefes İÇİmden Atmayi DÜŞÜndÜm Senİ.nereden Bİlİrdİm Nefes Nefes İÇİme DolacaĞini

3 Tİp Dost Vardir 1-ekmek Gİbİ Herzaman Ararsİn 2-İlac Gİbİ Gerektİgİnde Ararsİn 3-mİkrop Gİbİdİr Aramana Gerek Yok O Senİ Bulur (sen 1’İncİdesİn)

Senİnle Pergel Gİbİyİz Bİr BaŞimiz Var, İkİ Bedenİmİz,ne Kadar DÖnersem DÖneyİm Çevrende, Er GeÇ BaŞ BaŞaverecek DeĞİl Mİyİz.

Yalniz BaŞina KaldiĞinda, Buhranlar İÇİnde KivrandiĞinda, GeÇmİŞe DÖnÜp HayiflandiĞinda, ÜzÜlme, ÇÜnkÜ Dualarim Hep Yaninda..

Kucaklamaya Kollarinin Yetmeyecegİ Bİr AĞaÇ, Bİr Tohumla BaŞlar. En Uzun Yolculuklar Bİr Adimla BaŞlar. GerÇek Sevgİler İse KÜÇÜk Bİr TebessÜmle BaŞlar.

Hayatin Anlami KÜÇÜk Bİr Umutsa! Bİr GÜlÜmsemen ÖmÜrdÜr Bana, Senİ YaŞamaksa Cennettİr DÜnyada... Ben Senİ Soluyorum, Son Nefesİm Sİtemİndİr Canim İse Senİn!.

Sevgİ Tipki Bİr GÜl Gİbİdİr, Rastgele Tutarsan Dİkenlerİ Batar, Yapraklarini AÇarsan Duygulari Akar Ama Tutmayi Bİlİrsen O GÜl Sana Tapar.

DÜn RÜya, Yarin Hayaldİr. DÜnÜ Mutlu, Yarini Umutlu Yapan BugÜndÜr. Onun İÇİn BugÜne İyİ Bak Ve Hep GÜlÜmse!

Hanİ Dostlar Vardir BunaldiĞimizda Yanimizda HİssettİĞİmİz, İhtİyaÇ DuyduĞumuzda KoŞarak Gelen,

Hanİ Dostlar Vardir, İyİ Kİ Var DedİĞİmİz... İyİkİ Varsin

Mehtap Sularda GÜmÜŞ Bİr İz Birakirken GÖkte Yildizlar Parliyor GÜnler Ve Gecelerde Kalbİm Hep Senİ Ariyor.neredesİn Ay YÜzlÜm

Bu Sabah Her Sabahkİnden Farkli Bak GÖkyÜzÜne GÜneŞ Senden Yana Bulut Senden Yana YÜzÜnde Bİr TebessÜmle GÜnaydin De TÜm DÜnyaya Sevgİ Senden Yana, Mutluluk Senden Yana...gÜnaydinnn!

Yenİ GÜnde Hayati Tutabİlmen, Sevgİyİ KaÇirmaman, KeŞke Dememen İÇİn, DÜŞlerİnİ İkİyle Çarpmani Ve Onlari GerÇekleŞtİrecek Zamani Kendİne Ayirmani Dİlerİm..

Tonton Bİr Nİne OlduĞunda, BahÇendekİ Sallanan Sandalyene Oturup,eskİ GÜnlere DaldiĞinda HatirlayacaĞin Pek Çok GÜzel Anilarinin Olmasini Dİlerİm.

Su Kavga Bİr Bİtse Dersİn,acİkmasam Dersİn,yorulmasam Dersİn;cİsİm Gelmese Dersİn,uykum Gelmese Dersİn;olsem Desene!.

İnsanlar 2’ye Ayrilir Sevdİklerİm Ve DİĞerlerİ Sevdİklerİm İkİye Ayrilir Çok Sevdİklerİm Ve DİĞerlerİ Çok Sevdİklerİm İkİye Ayrilir Sen Ve DİĞerlerİ

Baliklarin AŞkini Bİlİr Mİsİn GÜlÜm Bİrbİrlerİne HİÇ Dokunmazlar; Ama YÜreklerİnde Hİssederler. Bİlİyor Musun AŞkim YÜreĞİmdesİn. .

0 yorum: